Більше ніяких смажених овочів. Готую просто, корисно і смачно

Запечені в духовці овочі будуть не тільки дуже смачними, а й корисними, адже в них зберігається багато корисних речовин. Якщо ще зробити свіжий соус з сезонних інгредієнтів, вийде ароматно і пікантно.

Інгредієнти:

  • кабачки, солодкий перець по 4 шт
  • брокколі та цвітна капуста по 1 шт
  • соняшникова олія
  • сіль
  • рикотта, 180 г
  • сіль, перець, італійські трави
  • часник
  • помідори, 3 шт
  • моцарелла

Приготування:

  1. Кабачки ріжемо кружечками. Солодкий перець шматочками.
  2. Цвітну капусту розбираємо на суцвіття, брокколі також.
  3. Змішуємо всі овочі і викладаємо у форму для запікання.
  4. Запікаємо в духовці при 200 градусах близько 20 хвилин.
  5. М’який сир змішуємо з тертим твердим.Більше ніяких смажених овочів. Готую просто, корисно і смачно
  6. Помідори тремо на грубій терці і додаємо в сирну масу, солимо і перчимо, додаємо італійські трави і подрібнений часник.
  7. Поливаємо цим соусом овочі і повертаємо в духовку допікатися ще на 20 хвилин.
  8. Подаю цю ароматну страву з відвареною або також запеченою в духовці картоплею, посипавши все свіжою зеленню і базиліком. Виходить дуже ситно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: