Бісквітний банановий торт – ділюся рецептом
від Denzhyttya
22 Жовтня, 2021
Любителі бісквітних тортів обов’язково оцінять цю смакоту належним чином. Рецепт досить простий, але в ньому є своя родзинка – для того, щоб торт вийшов м’якшим і пишнішим, ми будемо додавати майонез. Спробувавши приготувати за цим рецептом бісквіт, ви забудете про інші варіанти. Доповнювати його ми будемо солодким бананово-молочним кремом і робити багатошаровим. Повірте, така смакота не залишить байдужим нікого. Зберігайте рецепт готуйте і насолоджуйтеся.
Інгредієнти:
- 5 яєць
- 200 гр цукрового піску
- 300 гр майонезу
- 570 гр згущеного молока
- 400 гр борошна
- 10 гр розпушувача
- 3 банана
- 150 гр вершкового масла
Приготування:
- В першу чергу в окрему ємність відправляємо яйця і цукровий пісок. Використовуючи міксер, збиваємо все до густої піни.
- Потім додаємо сюди майонез і 1 банку згущеного молока. Знову все добре перемішуємо.
- Тепер просіюємо борошно з розпушувачем і частинами відправляємо в підготовлену суміш, постійно помішуючи міксером.
- Вимішуємо добре тісто і ділимо його на 3-4 частини.
- Після чого можна братися за складання торта. Для цього кожен корж потрібно змастити підготовленим кремом і укласти один на одного. Верх і боки також покриваємо кремом.
- Прикрашаємо нарізаним бананом, мигдалем і кокосовою стружкою. Після чого потрібно прибрати в холодильник на 2-3 години.
Джерело:
mandarynka.com.ua
Позначки