Нереально смачний пиріг з начинкою

Такий простий рецепт виходить завжди і у всіх кулінарів. Тісто універсальне, тому прекрасно поєднується з різними начинками, не рветься.

Інгредієнти:

  • молоко тепле, 100 мл
  • вода тепла, 200 мл
  • дріжджі живі, 6 г або сухі, 3 г
  • сіль, 1 ч.л
  • цукор, 0.5 ч.л
  • вершкове масло
  • борошно, 500 г
  • олія соняшникова, 3 ст.л

Для приготування начинки необхідно:

  • м’ясо, 500 г
  • цибуля, 2 шт
  • помідори, 1 шт
  • сіль, перець, спеції

Приготування:

  1. Змішуємо тепле молоко з водою, цукром і дріжджами, перемішуємо і вливаємо олію, всипаємо сіль.
  2. Просіваємо борошно і всипаємо в масу, вимішуємо м’яке тісто.
  3. Порада: може борошна потрібно трохи більше, тільки не забивайте масу, щоб пироги вийшли повітряними.
  4. Накриваємо тісто і залишаємо на 1 годину.
  5. Змішуємо тепле молоко з водою, цукром і дріжджами, перемішуємо і вливаємо олію, всипаємо сіль.
  6. М’ясо ріжемо дрібними шматочками, змішуємо з цибулею , порізаною півкільцями, помідорами , подрібнені шматочками, спеціями, сіллю і перцем.
  7. Обминаємо тісто, ділимо на 2 частини.
  8. Кожну розкачуємо в тонкий пласт, змащуємо вершковим маслом і розкидаємо по поверхні частину начинки.Навчила подруг готувати такі коржі. Подружки в захваті: нереально смачний пиріг з начинкою
  9. Звертаємо рулетом, потім в равлика і укладаємо на тарілку, попередньо застелену пергаментом.
  10. Накриваємо і залишаємо на 15 хвилин. З другою частиною тіста робимо в такий же спосіб.Навчила подруг готувати такі коржі. Подружки в захваті: нереально смачний пиріг з начинкою
  11. Порада: на цьому етапі їх можна відправити в морозильну камеру, щоб в майбутньому вийняти, відправити в духовку і запекти.
  12. Равлика розкачуємо в коржик, змащуємо його жовтком, робимо проколи виделкою.Навчила подруг готувати такі коржі. Подружки в захваті: нереально смачний пиріг з начинкою
  13. Випікаємо при 180 градусах близько 35 хвилин.Навчила подруг готувати такі коржі. Подружки в захваті: нереально смачний пиріг з начинкою

Такий пиріг виходить ніжним, дуже м’яким, начинка надає особливого смаку, соковитості.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: