Болгарська яєчня
від Denzhyttya
18 Вересня, 2021
Хто б що не говорив, але сніданок – найважливіша трапеза дня.
Безумовно, курячі яйця займають провідне місце в рейтингу продуктів для сніданку нарівні з вівсяною кашею. Їх можна відварити, просто посмажити, перетворити в омлет або зварити яйця пашот, поклавши їх на тост. А є варіант приготувати болгарської яєчні – яскрава і ситна страва!
Інгредієнти:
- помідор 2 шт.
- огірки 1 шт.
- цибуля 2 шт.
- болгарський перець 0,5 шт.
- зелень за смаком
- баклажан 1 шт.
- бринза 70 г
- соняшникова олія за смаком
- яйце 3 шт.
- сіль за смаком
Приготування:
- Перш за все потрібно приготувати салат. Для цього змішайте нарізані помідори, огірок, заздалегідь пропечений баклажан, 1 цибулину, зелень і сир. За бажанням заправте салат запашним маслом.
- Другу цибулину наріжте півкільцями і злегка обсмажте в глибокій сковороді з додаванням соняшникової олії.
- Надішліть на сковороду салат, накрийте кришкою і тушкуйте близько 5 хвилин. Потрібно, щоб овочі виділили сік.
- Розбийте яйця прям на овочі, посоліть за смаком і перемішайте. Накрийте сковороду кришкою і зніміть її з вогню. Дайте страві постояти 2 хвилини.
Який хороший спосіб почати ранок з гарної, смачної і ситної страви! Яєчню з помідорами, цибулею і болгарським перцем можна подавати на стіл прям в сковороді. Так страва виглядає ще ефектніше. Вмочуйте в яєчню заздалегідь підсмаженим хлібом і запивайте ароматним чаєм.
Через:
sovkusom.ru
Джерело:
Переклад Denzhyttya