Болгарський перець з хрусткою капустою. Купу рецептів перепробувала – цей найкращий

Фарширувати перці можна найрізноманітнішими начинками, в основному всі роблять з м’ясним фаршем. Пропоную один з найсмачніших варіантів – з капустою.

Інгредієнти:

  • солодкий перець, 3 кг
  • капуста, 1 шт
  • морква 2 шт
  • часник, 1 головка
  • перець гострий на смак, можна 1 шт
  • петрушка пучок
  • вода, 1 л
  • сіль, 1 ст.л
  • цукор, 150 г
  • оцет 9%, 150 мл
  • олія соняшникова, 100 мл

Приготування:

  1. Перець вибирайте щільний, без гнилі і ушкоджень. В ідеалі – це червоний, м’ясистий перчик. Моркву натираємо на грубій терці.
  2. Солодкий перець очищаємо від плодоніжки, насіння і бланшируємо в киплячій воді кілька хвилин.
  3. Петрушку і часник, гострий перець дрібно ріжемо, капусту тонко шаткуємо. Перемішуємо овочі.
  4. Тепер фаршируємо щільно кожен перчик овочами.Болгарський перець з хрусткою капустою. Купу рецептів перепробувала - цей найкращий
  5. Акуратно і щільно укладаємо перчик в банки.
  6. Для маринаду змішуємо воду з цукром і сіллю, соняшниковою олією, доводимо до кипіння, варимо кілька хвилин, вливаємо оцет і варимо хвилину.
  7. Заливаємо маринад в банки, накриваємо кришками.
  8. У каструлю кладемо рушник, ставимо банки, наливаємо гарячу воду і стерилізуємо з моменту закипання 2 л банки 25 хвилин, 3 л банки – 30 хвилин.
  9. Закручуємо кришками, залишаємо охолоджуватись. Зберігаємо в підвалі або в коморі.

Болгарський перець з хрусткою капустою. Купу рецептів перепробувала - цей найкращий

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: