Булочки з начинкою

Яке чаювання без смачної булочки? Цей чудовий рецепт здоби стане улюбленим.

Побалуйте себе чарівними булочками з дріжджового тіста з начинкою.

Інгредієнти:

  • Пшеничне борошно 430-450 г
  • яйце 2 шт.
  • молоко 200 мл
  • цукор 100 г
  • Вершкове масло 65 г
  • дріжджі 7 г
  • сіль 1 ч. Л.
  • соняшникова олія 3 ст. л.
  • згущене молоко варене 300-400 г

Приготування:

  1. Підігріти молоко, додати в нього 1 ст. л. цукру і дріжджі, перемішати. Просіяти борошно і додати 3 ст. л., добре перемішати і залишити на 20-30 хвилин.повітряні булочки з начинкою
  2. Яйце, сіль і 2 ст. л. цукру змішати з 50 г розтопленого вершкового масла. Влити суміш в опару і перемішати до однорідності. Залишити 30 г борошна для присипки, решту поступово вводити помішуючи лопаткою. Влити олію.приготувати булочки
  3. Викласти тісто на посипаний борошном стіл і вимісити так, щоб не липло до рук. Готове тісто покласти в ємність, накрити плівкою або рушником і поставити в тепле місце на 30 хвилин. Потім вимісити  тісто і знову залишити на 30 хвилин.дріжджові булочки з начинкою
  4. Щоб приготувати присипку, потрібно змішати 30 г борошна, 30 г цукру і 15 г масла. Руками перетерти все в крихту.як приготує дріжджове тісто
  5. Тісто розділити на рівні частини, скачати в невеликі кульки, накрити і залишити на 10 хвилин. Потім з кожної кульки зробити корж, в середину покласти згущене молоко і зробити булочку.дріжджове тісто
  6. Розігріти духовку до 180 градусів. Булочки викласти на деко і залишити на 20 хвилин. Збити яйце з водою, змастити булочки, посипати присипкою. Випікати 20-25 хвилин до рум’яної скоринки.булочки дріжджовіБулочки з начинкою з згущеного молока

Замість згущеного молока можете використовувати будь-яку іншу начинку. Тісто довго зберігає свіжість, тому здоби  можна зробити з запасом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: