Часто роблю таку начинку для млинців: дешево та смачно

Млинці для цієї начинки робіть прісні або підсолені, щоб тісто поєднувалося із солоною начинкою.

Інгредієнти:

  • курячі шлунки та серця, 800 г
  • гарбуз, 300 г
  • цибуля, 1 шт
  • вершкове масло, 50 г
  • м’який плавлений сир, 100 г
  • уцхо сугелі та інші спеції за смаком, сіль

Приготування:

  1. Відварюємо курячі субпродукти до готовності у підсоленій воді зі спеціями та лавровим листом. Охолоджуємо.
  2. Пропускаємо через м’ясорубку.Часто роблю таку начинку для млинців: дешево та смачно
  3. Гарбуз натираємо на великій тертці, цибулю ріжемо шматочками і обсмажуємо на олії.
  4. Коли вона підрум’яниться, додаємо гарбуз і обсмажуємо до готовності.
  5. Додаємо фарш і протушкуємо протягом 5 хвилин, солимо і перчимо на смак, додаємо спеції та кріп.

Але щоб смак вийшов ще краще, я до цієї начинки додаю трохи м’якого плавленого сиру. Обсмажуємо пару хвилин із сиром.Часто роблю таку начинку для млинців: дешево та смачно

Все, начинка готова, виходить ідеально смачною, чудово підходить для млинців.Часто роблю таку начинку для млинців: дешево та смачно

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: