Чебуреки – найкращий рецепт тіста. Виходять ніжними і м’якими: начинка дуже соковита
від Denzhyttya
22 Жовтня, 2021
Чебуреки виходять ніжними і м’якими, навіть на наступний день їх можна не розігрівати. Звичайно, якщо вони залишаться на такий тривалий час.
Інгредієнти:
- борошно, 500 г
- окріп, 300 мл
- сіль, 1 ч.л
- олія соняшникова, 2 ст.л
- фарш, 400 г
- цибуля, 200 г
- сіль, перець, спеції, зелень
- олія соняшникова для обсмажування
Приготування:
- Фарш заправляємо подрібненою цибулею, сіллю і перцем, іншими спеціями на ваш смак і зеленню. Добре вимішуємо і відбиваємо.
- В окроп всипаємо сіль, вливаємо олію і перемішуємо.
- Всипаємо просіяне борошно і спочатку лопаткою, а коли стане просто теплим, руками вимішуємо м’яке і еластичне тісто.
- Ділимо тісто на порційні шматочки і кожен розкачуємо коржем.
- Викладаємо начинку і формуємо чебуреки, добре защипуючи краї.
- Обсмажуємо на олії до рум’яності з двох сторін.
- Чебуреки будуть просто відмінними, більше до них нічого додавати не потрібно, їх зметуть в один момент.
Джерело:
skarbnychka-retseptiv.com.ua