Чебуреки – найкращий рецепт тіста. Виходять ніжними і м’якими: начинка дуже соковита

Чебуреки виходять ніжними і м’якими, навіть на наступний день їх можна не розігрівати. Звичайно, якщо вони залишаться на такий тривалий час.

Інгредієнти:

  • борошно, 500 г
  • окріп, 300 мл
  • сіль, 1 ч.л
  • олія соняшникова, 2 ст.л
  • фарш, 400 г
  • цибуля, 200 г
  • сіль, перець, спеції, зелень
  • олія соняшникова для обсмажування

Приготування:

  1. Фарш заправляємо подрібненою цибулею, сіллю і перцем, іншими спеціями на ваш смак і зеленню. Добре вимішуємо і відбиваємо.
  2. В окроп всипаємо сіль, вливаємо олію і перемішуємо.
  3. Всипаємо просіяне борошно і спочатку лопаткою, а коли стане просто теплим, руками вимішуємо м’яке і еластичне тісто.
  4. Ділимо тісто на порційні шматочки і кожен розкачуємо коржем.
  5. Викладаємо начинку і формуємо чебуреки, добре защипуючи краї.
  6. Обсмажуємо на олії до рум’яності з двох сторін.Чебуреки - найкращий рецепт тіста. Виходять ніжними і м'якими: начинка дуже соковита
  7. Чебуреки будуть просто відмінними, більше до них нічого додавати не потрібно, їх зметуть в один момент.Чебуреки - найкращий рецепт тіста. Виходять ніжними і м'якими: начинка дуже соковита

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: