Дуже смачні рибні котлети

Ніжні, соковиті, смачні котлети. Ідеально тримають форму, відсутній специфічний запах, властивий рибі. Такі котлетки з задоволенням їдять навіть діти. Рецепт простий, бюджетний.

Інгредієнти:

  • риба 400-500 г (можна мікс різних сортів риби, суміш білого м’яса різних риб)
  • 1 цибуля ріпчаста (велика)
  • 1 яйце
  • перець чорний мелений, сіль
  • сметана, вершки, лавровий лист, перець горошком
  • 1 літр бульйону (овочевий або курячий, можна використовувати воду)

Приготування:

  1. Філе риби пропустити через м’ясорубку з цибулею (заздалегідь підсмаженою до прозорого стану), додати яйце. Приправити сіллю і перцем за смаком і як слід фарш вимішати.
  2. Змочуємо руки холодною водою і формуємо котлети викладаємо в розігріту в сковорідці олію. Обсмажуємо з двох боків до рум’яного кольору і викладаємо в сотейник.
  3. Окремо змішати бульйон, в нього додати вершки і сметану . Додати ложку борошна і збити  віночком. Залити котлети, додати перець горошком і лавровий лист, тушкувати на слабкому вогні 35-45 хвилин.
  4. Котлети з підливою можуть бути як основна страва, а можна подати з рисом, пастою, кашею чи картоплею. Р Рибний смак  практично відсутній і дуже близький до курячого м’яса. Рекомендую дуже ніжна і смачна страва.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: