Чізкейк “ОРЕО” без випічки – готуємо найсмачніший у світі десерт
від Denzhyttya
22 Грудня, 2022
Найсмачніший у світі чізкейк “Орео”. Він на стільки сильно мені сподобався, що я поспішаю швидше поділитися з Вами рецептом. Чізкейк робити дуже просто, швидко, без випічки!
ДІАМЕТР форми 18 см
Інгредієнти:
- М’який сир – 400 грам
- Вершки 35% – 380 грам (з цієї кількості беремо 320 грам на збивання і 60 грам для желатину)
- Цукрова пудра – 70 грам
- Желатин 15 -20 грам (+60 грам води)
- Шоколад білий 50 грам
- Масло вершкове 45 грам
- Печиво орео – 400 грам
Приготування:
- Готуємо печиво (для пісочної основи беремо 200 грам печива повністю, разом з білою серединкою – подрібнюємо) змішуємо з розтопленим вершковим маслом, утрамбовуємо у форму (у мене кондитерське кільце, яке я просто поставила на пергамент на плоску тарілку, і всередині стрічка).
- Забираємо форму з пісочною основою в холодильник, тим часом готуємо сирну основу.
- Для сирної основи одразу готуємо печиво (200 грам) – частину печива залишаємо для декору, у решти прибираємо білу серединку з орео, подрібнюємо частково в дрібну крихту, частково залишаємо шматочки. Печиво знадобиться пізніше.
- Желатин заливаємо водою, залишаємо до набухання. Коли желатин набухає, змішуємо його з 60 грам вершків, нагріваємо до розтоплення желатину.
- Всі інші вершки (320 грам) збиваємо до пишності.
- В окрему чашу відправляємо сир, цукрову пудру, трохи охолоджені вершки з желатином, розтоплений білий шоколад, перемішуємо міксером до однорідності, частинами вмішуємо збиті вершки лопаткою.
- Додаємо в сирну масу частину печива, перемішуємо. Переливаємо до пісочної основи у форму, розподіляємо.
- Поверхню присипаємо печивом, що залишилося, трохи його «утрамбувати» в сирній масі.
- Забираємо чізкейк у холодильник на стабілізацію на 4-5 годин.
- Дістаємо, прикрашаємо на власний смак. Я прикрасила м’якою шоколадною глазур’ю (60 г шоколаду + 30 г вершків 20%), сирним кремом та печивом орео.
Приємного приготування Вам та смачного чаювання!
Джерело:
plyashka.com
Позначки