Чізкейк з гарбуза та сиру
від Denzhyttya
24 Вересня, 2021
Гарбузовий чізкейк можна готувати на звичайному пшеничному борошні. Але в цей раз я вибрала борошно чорного рису. Вона дає легкий шоколадний присмак і робить десерт цікавіше. Обов’язково спробуйте приготувати частування з гарбуза – воно відмінно підійде на святковий стіл.
Інгредієнти:
- Пшеничне борошно 125 г
- Стевія 20 г ( замінник цукру)
- сіль 2 г
- молоко 205 мл
- Кокосова олія 10 г
- горіхи пекан 40 г ( можна будь-які)
- гарбуз 200 г
- апельсинова цедра 60 г
- Апельсиновий сік 20 мл
- сир Рікотта 200 г
- Сир 130 г
- протеїн 40 г
- кориця 0,5 ч. л.
- імбир 0,3 ч. л.
- Куркума 0,3 ч. л.
- яйце 2 шт.
- Сухе молоко 10 г
- цикорій 2 г
Приготування:
- Очистіть гарбуз від шкірки і наріжте невеликими шматочками. Викладіть їх в форму для запікання і відправте в духовку, розігріту до 180 ° С, на півгодини. Гарбуз має стати м’яким.
- З’єднайте борошно, сіль і 4 г стевії, перемішайте. Влийте 85 мл молока і розтоплене кокосове масло. Тісто не повинно розсипатися і липнути до рук. Подрібніть пекан і вмісіть в тісто.
- Викладіть тісто на дно форми і гарненько примніть його до дна, формуючи бортики.
- Подрібніть гарбуз блендером до стану пюре, додавши цедру і сік апельсина.
- Додайте Рікотта, сир, 20 г протеїну, 9 г стевії, корицю, імбир, куркуму і мускатний горіх. Знову перебейте інгредієнти блендером.
- Вбийте яйця і знову перемішайте інгредієнти. Перелийте гарбузову масу в форму з тістом.
- Встановіть форму на деко і налийте на нього гарячу воду. Випікайте чізкейк 1 годину в духовці, розігрітій до 130 ° С. Залиште його охолоняти в духовці.
- Змішайте протеїн і стевію ,що залишилися з сухим молоком. Влийте 30 мл молока і вимішайте інгредієнти до однорідності.
- У сотейнику з’єднайте молоко, що залишилося з цукром. Прогрійте, не доводячи до кипіння.
- Влийте протеїнову суміш і знову прогрійте до загустіння, постійно помішуючи.
- Охолоджений чізкейк покрийте глазур’ю і відправте його в холодильник на 1-2 години.
- Акуратно витягніть чізкейк з форми. За бажанням прикрасьте десерт горіхами і шматочками фруктів.
Подбайте про те, щоб форма, в якій ви готуєте гарбузовий десерт, була герметичною. Якщо ви не впевнені, краще обгорнути дно шаром фольги.
Через:
sovkusom.ru
Джерело:
Переклад Denzhyttya
Позначки