Чізкейк з гарбуза та сиру

Гарбузовий чізкейк можна готувати на звичайному пшеничному  борошні. Але в цей раз я вибрала борошно чорного рису. Вона дає легкий шоколадний присмак і робить десерт цікавіше. Обов’язково спробуйте приготувати частування з гарбуза – воно відмінно підійде на святковий стіл.

чізкейк з гарбуза

Інгредієнти:

  • Пшеничне борошно 125 г
  • Стевія 20 г ( замінник цукру)
  • сіль 2 г
  • молоко 205 мл
  • Кокосова олія 10 г
  • горіхи пекан 40 г ( можна будь-які)
  • гарбуз 200 г
  • апельсинова цедра 60 г
  • Апельсиновий сік 20 мл
  • сир Рікотта 200 г
  • Сир 130 г
  • протеїн 40 г
  • кориця 0,5 ч. л.
  • імбир 0,3 ч. л.
  • Куркума 0,3 ч. л.
  • яйце 2 шт.
  • Сухе молоко 10 г
  • цикорій 2 г

Приготування:

  1. Очистіть гарбуз від шкірки і наріжте невеликими шматочками. Викладіть їх в форму для запікання і відправте в духовку, розігріту до 180 ° С, на півгодини. Гарбуз має стати м’яким.нарізана гарбуз в формі
  2. З’єднайте борошно, сіль і 4 г стевії, перемішайте. Влийте 85 мл молока і розтоплене кокосове масло. Тісто не повинно розсипатися і липнути до рук. Подрібніть пекан і вмісіть в тісто.
  3. Викладіть тісто на дно форми і гарненько примніть його до дна, формуючи бортики.тісто з бортиками в формі
  4. Подрібніть гарбуз блендером до стану пюре, додавши цедру і сік апельсина.
  5. Додайте Рікотта, сир, 20 г протеїну, 9 г стевії, корицю, імбир, куркуму і мускатний горіх. Знову перебейте інгредієнти блендером.
  6. Вбийте яйця і знову перемішайте інгредієнти. Перелийте гарбузову масу в форму з тістом.гарбузова начинка
  7. Встановіть форму на деко і налийте на нього гарячу воду. Випікайте чізкейк 1 годину в духовці, розігрітій до 130 ° С. Залиште його охолоняти в духовці.форма з чізкейк на деку
  8. Змішайте протеїн і стевію ,що залишилися з сухим молоком. Влийте 30 мл молока і вимішайте інгредієнти до однорідності.протеїн, стевія і сухе молоко
  9. У сотейнику з’єднайте молоко, що залишилося з цукром. Прогрійте, не доводячи до кипіння.
  10. Влийте протеїнову суміш і знову прогрійте до загустіння, постійно помішуючи.приготування глазурі
  11. Охолоджений  чізкейк покрийте глазур’ю і відправте його в холодильник на 1-2 години.розподіл глазурі
  12. Акуратно витягніть чізкейк з форми. За бажанням прикрасьте десерт горіхами і шматочками фруктів.прикраса чізкейку

Подбайте про те, щоб форма, в якій ви готуєте гарбузовий десерт, була герметичною. Якщо ви не впевнені, краще обгорнути  дно шаром фольги.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: