Баклажани часточками по-грузинськи

Баклажани часточками по-грузинськи – це як улюблені рулети з синеньких, тільки ще смачніше, простіше і швидше. На приготування цієї приголомшливої ​​закуски витрачаю мінімум часу.

У приготуванні баклажанів з горіховою начинкою немає нічого складного. Розкрию один секрет: найкраще використовувати домашній майонез для приготування пасти.

Інгредієнти:

  • баклажан 3 шт.
  • яйце 2 шт.
  • Волоські горіхи 200 г
  • майонез 100 г
  • часник 5 зуб.
  • кінза 1 пуч.
  • цибуля 0,25 шт.
  • лимонний сік 2 ст. л.
  • сіль 1 ч. л.
  • хмелі-сунелі 0,5 ч. л.
  • коріандр 0,5 ч. л.
  • соняшникова олія за смаком

Приготування:

  1. Наріжте баклажани шайбами ​​по 7-8 мм завтовшки. Перекладіть їх у підсолену воду і залиште на 30 хвилин. Після цього видаліть зайву вологу з овоча, за допомогою паперових рушничків.баклажани в воді
  2. Змішайте яйця і залийте баклажани, перемішайте і залиште на 10-15 хвилин.баклажани з яйцем
  3. Тим часом приготуємо горіхову пасту. Налийте в блендер 100 мл води, додайте цибулю, кінзу, лимонний сік, часник, майонез, волоські горіхи, сіль і спеції. Подрібніть інгредієнти до консистенції каші. Відправте пасту в холодильник.Горіхова паста
  4. Обсмажте баклажани з двох сторін на рослинній олії до рум’яності. Викладіть на паперовий рушник.баклажани на сковороді
  5. Викладіть горіхову начинку на кожен шматочок баклажана і складіть його навпіл.формування часточок

Ви, напевно, запитаєте, навіщо змішувати яйце з баклажаном під час приготування? Завдяки цьому  овоч не вбирає багато олії в процесі обсмажування на сковороді. Ось така смачна закуска з баклажанів у нас вийшла!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: