Чудове печиво за 10 хвилин + випічка. М’яке та смачне
від Denzhyttya
21 Лютого, 2022
Будь-яка здоба на сметані виходить м’якою та ніжною, довго залишається свіжою. Готується тісто дуже просто та швидко, печиво виходить ідеальним.
Інгредієнти:
- борошно, близько 320 г
- сметана та вершкове масло по 100 г
- цукор, 2+3 ст.л
- сіль дрібку
- ванілін
- розпушувач, 1 ч. л
- яйця, 2 шт
Приготування:
- Борошно просіюємо і змішуємо із сіллю та 2 ложками цукру, розпушувачем.
- Розм’якшене вершкове масло шматочками змішуємо з борошном і перетираємо в крихту.
- Вводимо одне яйце та сметану, вимішуємо м’яке тісто. Накриваємо та залишаємо на 10 хвилин.
- Стіл присипаємо борошном і розкачуємо пласт тіста.
- Ріжемо порційними квадратиками, у яких збираємо та защипуємо краї.
- Викладаємо на лист, застелений пергаментом, змащуємо збитим яйцем і посипаємо цукром.
- Випікаємо при 180 градусах близько 30 хвилин.
Печиво ніжне, м’яке та ароматне, в середину ви можете придумати начинку з маку, горіхів та інших солодких добавок.
Джерело:
skarbnychka-retseptiv.com.ua