Десерт, який смачніше морозива. Кокос і персик – верх насолоди
від Denzhyttya
16 Жовтня, 2021
Ніжний, як хмарка, зі смаком персика і кокоса, вершковий і тане – десерт, який смачніше навіть морозива!
Інгредієнти для основи:
- Кокосова стружка – 130 гр
- Вершкове масло – 50 гр
- Цукор – 2 ст. л
Для крему:
- Вершковий сир (крем-сир) – 400 гр .;
- Желе фруктове (персик, але можна взяти будь-який смак) – 2 упаковки (180 гр. в загальному);
- 500 мл окропу;
- Вершки жирні 33% – 150 мл.
Приготування:
- На сковорідці розтопити і змішати вершкове масло з кокосовою стружкою і цукром для основи десерту.
- Тим часом порошкове желе залити окропом, розмішати до розчинення крупинок. До речі, желе можна брати з будь-яким іншим смаком і експериментувати!
- У форму, дно і стінки якої вистелені папером, насипати половину кокосової основи, розрівняти лопаткою. Відправити в холодильник, поки готується крем.
- В крем-сир влити желе кімнатної температури, перебити блендером, поки всі компоненти не перемішаються.
- Окремо збити холодні вершки до піків. Ввести їх в желейно-вершкову суміш. На малих обертах міксера змішати всі компоненти разом.
- Дістати форму з холодильника. Перелити крем. Зверху присипати кокосовою основою. Відправити в холодильник для стабілізації на 8 годин.
Чудовий, ніжний чізкейк готовий!
Джерело:
shkola-zhyttia.com.ua
Позначки