Десерт, який смачніше морозива. Кокос і персик – верх насолоди

Ніжний, як хмарка, зі смаком персика і кокоса, вершковий і тане – десерт, який смачніше навіть морозива!

Інгредієнти для основи:

  • Кокосова стружка – 130 гр
  • Вершкове масло – 50 гр
  • Цукор – 2 ст. л

Для крему:

  • Вершковий сир (крем-сир) – 400 гр .;
  • Желе фруктове (персик, але можна взяти будь-який смак) – 2 упаковки (180 гр. в загальному);
  • 500 мл окропу;
  • Вершки жирні 33% – 150 мл.

Приготування:

  1. На сковорідці розтопити і змішати вершкове масло з кокосовою стружкою і цукром для основи десерту.Десерт, який смачніше морозива. Кокос і персик - верх насолоди
  2. Тим часом порошкове желе залити окропом, розмішати до розчинення крупинок. До речі, желе можна брати з будь-яким іншим смаком і експериментувати!Десерт, який смачніше морозива. Кокос і персик - верх насолоди
  3. У форму, дно і стінки якої вистелені папером, насипати половину кокосової основи, розрівняти лопаткою. Відправити в холодильник, поки готується крем.Десерт, який смачніше морозива. Кокос і персик - верх насолоди
  4. В крем-сир влити желе кімнатної температури, перебити блендером, поки всі компоненти не перемішаються.Десерт, який смачніше морозива. Кокос і персик - верх насолоди
  5. Окремо збити холодні вершки до піків. Ввести їх в желейно-вершкову суміш. На малих обертах міксера змішати всі компоненти разом.Десерт, який смачніше морозива. Кокос і персик - верх насолоди
  6. Дістати форму з холодильника. Перелити крем. Зверху присипати кокосовою основою. Відправити в холодильник для стабілізації на 8 годин.Десерт, який смачніше морозива. Кокос і персик - верх насолоди

Чудовий, ніжний чізкейк готовий!Десерт, який смачніше морозива. Кокос і персик - верх насолоди

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: