Салат з баклажанів з яйцями і цибулею – оригінальний, ситний і дуже смачний

Цей салатик має такий смак, що його не відрізниш від м’ясного. При цьому самі баклажани нагадують смак грибів. Зробіть і собі такий же салат з баклажанів з яйцем і цибулею!

Інгредієнти:

  • Два яйця курячі
  • Від 2 до 4 штук баклажанів
  • Сметани або майонезу – 2 столові ложки
  • Одна цибулина
  • За своїм смаком взяти солі
  • Один пучок кропу
  • Трохи соняшникової олії (на обсмажування)

На приготування маринаду:

  • 80 мілілітрів води
  • Одна чайн. ложка цукру
  • ½ чайної ложки cолі
  • Одна або дві ст. ложки оцту 9-ти відсоткового

Приготування:

  1. Треба почистити баклажани, нарізати їх у вигляді шматочків і обсмажити, використавши олію. Потім викладіть  їх на паперові серветки, щоб прибрати зайву олію.
  2. Готуйте маринад. Для цього треба нарізати цибулю у вигляді тонких півкілець, викласти їх в окремий посуд, додати цукру, солі, оцет і залити гарячою водою. Потім відставити  в сторону для того, щоб маринад добре настоявся.
  3. Попередньо зварені яйця треба навпіл розділити і нарізати як півкільця. Потім подрібніть листочки кропу.
  4. В окрему миску викладіть цибулю (віджату), потім обсмажені шматочки  баклажанів, додайте яйця, зелень, майонез (або сметану). Якщо потрібно, досоліть салат і розмішайте, викладіть на  тарілку.

Вийшло дуже смачно і до того ж досить ситно! Їжте на здоров’я!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: