Десерт з малини та бісквітного печива «Вершкове літо»

  • Рецепт приготування десерту з малини зі збитими вершками.
Десерт з малини та бісквітного печива «Вершкове літо»

Відчуйте смак літа, приготувавши десерт з малиною “Вершкове літо”. Цей ніжний десерт подарує вам прекрасний літній настрій.

Інгредієнти:

    • Вершки 35% — 500 грамів.
    • Цукрова пудра — 150 грамів.
    • Малина — 100 грамів.
    • Шоколад — 50 грамів.
    • Палички бісквітного печива — 25-30 шт.

Приготування

    1. Вершки збити до піків. Потроху додаючи цукрову пудру та продовжуйте збивати.
    2. У форму викладіть трохи крему, викладіть шар печива.
    3. Покрийте половиною крему.
    4. Викладіть другий шар печива. Крем, який залишився, розкласти зверху. Викладіть малину.
    5. Шоколад натріть на тертці і посипте зверху. Приберіть в холодильник на 2-3 години.
    6. Розріжте на порції і подавайте до столу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам:

Enable referrer and click cookie to search for pro webber