Ділюся рецептом приготування смачного і хрусткого салату з капусти
від Denzhyttya
3 Березня, 2021
Сьогодні показую як приготувати хрусткий і дуже корисний салат зі свіжої капусти. У ньому дуже багато вітамінів, приготувати його дуже легко, виходить дуже смачно і корисно.
Інгредієнти:
- Капуста свіжа – 1/2 качана.
- Морква – 1 шт.
- Перець болгарський червоний – 1/2 шт.
- Перець болгарський зелений – 1/2 шт.
- Сіль – 1 чайна ложка.
- Соняшникова олія – 100 мл.
- Цукор – 1 чайна ложка.
- Оцет 9% – 3 ст ложки.
Приготування:
- Молоду капусту нарізаємо тонкою соломкою і перекладаємо в глибокий салатник.
- Одну середню морквину натираємо на середній тертці і додаємо до капусти.
- Половину червоного і половину зеленого болгарського перцю нарізаємо дрібною соломкою і також додаємо в салатник.
- Додаємо одну чайну ложку солі і все добре проминаємо руками, щоб овочі дали свій сік.
- Беремо 3 столові ложки 9% оцту і розмішуємо в ньому одну чайну ложку цукру.
- Додаємо оцет в салат а також додаємо 100 мл олії і все добре перемішуємо.
- Даємо салату настоятися 10-15 хвилин, наш вітамінний салат з капусти і овочів готовий.
Такий салат дуже смачний і корисний.
Джерело:
mandarynka.com.ua