Домашні цукерки за 5 хвилин. Без цукру, але солодкі
від Denzhyttya
8 Грудня, 2021
Ще в дитинстві мені готувала такі солодощі мама. Зараз я роблю цукерки для своєї сім’ї, щоправда, внесла кілька коригувань до її рецепту.
Інгредієнти:
- родзинки -200 гр
- кунжут –100 гр
- волоські горіхи – за смаком
- вода – 1 ч.л
Приготування:
- Кунжут обсмажити на сухій сковороді. Готувати на дуже повільному вогні, постійно перемішуючи, щоб зернятка не підгоріли.
- Готовність визначається за кольором. Як тільки кунжут став коричневим, він готовий.
- Порція кунжуту повинна бути такою, щоб ви її використовували відразу для приготування страви, тому що обсмажений кунжут довго не зберігається.
- Обсмажений кунжут перекласти у чашу блендера.
- Завантажити в чашу очищені горіхи та родзинки
- Якщо горіхи підсушити на сковороді до рум’яності, вони набудуть більш насиченого і яскравого смаку. Вибір за вами!
- Залити трохи води.
- Перемелювати продукти до крихти. Мені подобається, коли зустрічаються більші частинки горіха.
- Зліпити цукерки. Форма може бути будь-якою – включайте фантазію і робіть! Суміш виходить пластичною, тому проблем не виникне.
- Відправити домашні солодощі на 30 хвилин холодильник. Пригощайте цукерками всіх, це корисно та смачно.
Джерело:
zhyttia.com.ua