Домашні цукерки за 5 хвилин. Без цукру, але солодкі

Ще в дитинстві мені готувала такі солодощі мама. Зараз я роблю цукерки для своєї сім’ї, щоправда, внесла кілька коригувань до її рецепту.

Інгредієнти:

  • родзинки -200 гр
  • кунжут –100 гр
  • волоські горіхи – за смаком
  • вода – 1 ч.л

Приготування:

  1. Кунжут обсмажити на сухій сковороді. Готувати на дуже повільному вогні, постійно перемішуючи, щоб зернятка не підгоріли.
  2. Готовність визначається за кольором. Як тільки кунжут став коричневим, він готовий.Домашні цукерки за 5 хвилин. Без цукру, але солодкі
  3. Порція кунжуту повинна бути такою, щоб ви її використовували відразу для приготування страви, тому що обсмажений кунжут довго не зберігається.
  4. Обсмажений кунжут перекласти у чашу блендера.
  5. Завантажити в чашу очищені горіхи та родзинки
  6. Якщо горіхи підсушити на сковороді до рум’яності, вони набудуть більш насиченого і яскравого смаку. Вибір за вами!
  7. Залити трохи води.
  8. Перемелювати продукти до крихти. Мені подобається, коли зустрічаються більші частинки горіха.
  9. Зліпити цукерки. Форма може бути будь-якою – включайте фантазію і робіть! Суміш виходить пластичною, тому проблем не виникне.
  10. Відправити домашні солодощі на 30 хвилин холодильник. Пригощайте цукерками всіх, це корисно та смачно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: