Домашнє пісочне печиво, яке тане в роті
5 Листопада, 2022
Кожна господиня має хоча б один швидкий рецепт печива, яким можна скористатися, коли гості вже на порозі. Але якщо ви не знаєте, як приготувати найшвидше печиво, яке буквально тане у вас у роті, то обов’язково зверніть увагу на цей варіант приготування.
Інгредієнти:
- 200 гр. вершкового масла
- 150 гр. цукру
- ванілін
- сіль
- 2 яйця
- 400 гр. борошна
- 1 чайна ложка розпушувача
Приготування:
- Беремо 200 гр. вершкового масла, 150 гр. цукру та трішки ваніліну. Його можна замінити ванільним цукром.
- Туди ж додаємо дрібку солі, все ретельно розминаємо, можна перемішати міксером. Після цього додаємо одне яйце та один жовток. Все ще раз ретельно перемішуємо за допомогою міксера. Маса має вийти однорідною, цукор — розчинитися.
- Наразі додаємо 400 гр. борошна та одну чайну ложку розпушувача. Все акуратно перемішуємо. Маса має бути дуже пластичною.
- Саме час ліпити печиво. Воно може бути різної форми. Найлегше, звичайно, скачати печиво в кульки. Тепер кожну кульку потрібно по черзі занурити спочатку в яєчний білок, а потім у цукор.
- Печиво викладаємо на лист. Випікати за 180 градусів 25 хвилин.
Це печиво буквально тане у роті і виглядає більш ніж привабливо. Ще одна цікава особливість – печиво завжди виходить за рахунок цукру дуже хрустким, з гарною глянсовою скоринкою (це виходить завдяки яєчному білку). І не забувайте про ванілін, який дає чудовий аромат!
Смачного.
Джерело:
zhyttia.com.ua
Позначки