Дріжджові пиріжки з яблуками в духовці

По цьому рецепту я готую домашні, затишні, сімейні пиріжки як в дитинстві.

Інгредієнти:

  • Пшеничне борошно 500 г
  • молоко 1 скл.
  • яйце 3 шт.
  • вершкове масло 60 г
  • соняшникова олія 4 ч. л.
  • дріжджі 1 ч. л.
  • яблуко 700 г
  • цукор 3 ст. л.
  • сіль 0,25 ч. л.

Приготування:

  1. У теплому молоці розчиніть 1 ч. л. цукру, додайте дріжджі. В окремій ємності збийте 2 яйця з невеликою кількістю солі і цукру. З’єднайте обидві суміші, додайте розтоплене вершкове масло і 2 ст. л. соняшникової олії.дріжджове тісто для пиріжків з сухими дріжджами
  2. Просійте в приготовану масу борошно і замісіть тісто. Потім накрийте тісто рушником і відправте його в тепле місце приблизно на 1 годину.дріжджове тісто для пиріжків
  3. Очистіть яблука від шкірки, видаліть серцевину і поріжте їх дрібними кубиками. Обсмажте на олії до золотистого кольору. Посипте яблука цукром і перемішайте.начинка для пиріжків з яблук
  4. Скачайте з тіста ковбаску і розріжте на невеликі шматочки. Кожен з них розкачайте в коржик. У центр покладіть трохи начинки, потім зліпіть пиріжок.пиріжки з яблуками рецепт
  5. Викладіть пиріжки на змащене маслом деко заліпленим краєчком вниз. Дайте постояти 15 хвилин.пиріжки з яблуками
  6. Збийте яйце і змастіть ним заготовки. Запікайте в розігрітій до 200 градусів духовці 20 хвилин.пиріжки з яблуками в духовці
Дріжджові пиріжки з яблуками в духовці, приготовані самостійно, не йдуть ні в яке порівняння з покупними. Нехай ця ароматна і апетитна випічка наповнить теплом і затишком весь ваш будинок!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: