Дуже смачна м’ясна солянка в домашніх умовах
від Denzhyttya
19 Жовтня, 2020
Навариста і смачна солянка з тонким відтінком солоного огірочка і неймовірним запахом копченостей, неодмінно з скибочкою лимона, маслинами і нарубаною зеленню.
Інгредієнти (на 3 л):
- яловичина – 400 г
- м’ясні делікатеси – близько 5 видів (300 – 500 гр)
- цибуля – 150 г
- солоні огірки – 200 г
- томатна паста – 4-5 ст.л.
- каперси – 3 ст.л.
- чорний перець
- лавровий лист – 3 шт.
- рослинна олія
- лимон
- зелень
- маслини або оливки
Рецепт приготування
- Варимо м’ясо. Потім відварне м’ясо нарізаємо шматочками.
- Шинку, ковбасу і сосиски нарізаємо тонкими скибочками.
- Солоні огірки нарізаємо ромбиками. Цибулю нарізаємо кільцями.
- Цибулю обсмажуємо з томат-пюре на оливковій олії.
- М’ясо і ковбасні вироби закладаємо в киплячий бульйон, даємо закипіти.
- Потім огірки і цибуля – також даємо закипіти і зменшуємо вогонь, проварюємо близько десяти хвилин.
- Додаємо лавровий лист, оливки, маслини і каперси, доводимо до кипіння.
- Подаємо зі сметаною і скибочкою лимона, притрушуємо зеленню.
Смачного!
Джерело:
likecooking.ru
Позначки