Дуже смачний салат з курячою печінкою на новорічний стіл

Інгредієнти:

  • куряча печінка 500 гр
  • яблука 1-2 шт
  • яблучне повидло
  • червоне вино
  • бальзамічний оцет
  • борошно
  • листя салату
  • сіль
  • перець
  • оливкова олія

Приготування:

  1. Яблука нарізати і обсмажити.
  2. Печінку розрізати на порційні шматки, посолити, поперчити. Обваляти в борошні і обсмажити з обох сторін.
  3. У соуснику змішати трохи яблучного повидла, червоного вина і бальзамічного оцту.
  4. На тарілку викласти  листя салату, печінку, яблука. Посолити, поперчити, скропити оливковою олією. Полити заправкою.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: