Новорічний салат з корейською морквою і копченої куркою

Інгредієнти:

  • редька — 150 гр .;
  • корейська морква — 150 гр .;
  • копчена куряча грудка — 150 гр .;
  • червона цибуля — 100 гр .;
  • зелена цибуля — 1 пучок;
  • рослинне масло — 2-3 ст. л .;
  • оцет 9% — 2/3 ч. л .;
  • цукор — 1/5 ч. л .;
  • сіль.

Приготування:

  1. 1 червону цибулину поріжемо півкільцями,
  2. Додамо 2/3 ч. Л. 9% оцту, дрібку цукру і трохи солі, перемішати.
  3. Курячі грудки нарізаємо соломкою.
  4. Редьку очищаємо і натираємо на тертці для корейської моркви.
  5. У мисці з’єднуємо редьку, 150 гр. корейської моркви, червона цибуля, курячу грудку, пучок дрібно нарізаної зеленої цибулі, заправляємо рослинною олією і перемішуємо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: