Дивовижне поєднання червоної риби, авокадо та грейпфрута

Інгредієнти:

  • Авокадо – 1 шт.
  • Слабосолене філе сьомги – 150 г
  • Рожевий грейпфрут – 1 шт.
  • Апельсин – 1 шт.
  • Салатний мікс – 200 г
  • Бальзамічний оцет – кілька крапель
  • Оливкова олія – 3 ст.л.
  • Шматочок лимона
  • Сіль
  • Цукор
  • Мелений перець

Приготування:

  1. Салатне листя на годину замочити в холодній воді, обсушити і порвати руками.
  2. З авокадо зняти шкірку, видалити кісточку і нарізати м’якоть кубиками або тонкими скибочками.
  3. Цитрусові почистити, розділити на часточки і зняти шкірку. Із залишків вичавити сік в окремий посуд.
  4. Для заправки змішати оливкове масло, оцет, 1 ст.л. цитрусового соку, трохи цукру, меленого перцю і солі.
  5. На тарілку викласти салатні листя, шматочки авокадо, цитрусових і тонкі скибочки червоної риби. Полити заправкою і подавати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: