Дивовижне поєднання червоної риби, авокадо та грейпфрута
від Denzhyttya
1 Березня, 2021
Інгредієнти:
- Авокадо – 1 шт.
- Слабосолене філе сьомги – 150 г
- Рожевий грейпфрут – 1 шт.
- Апельсин – 1 шт.
- Салатний мікс – 200 г
- Бальзамічний оцет – кілька крапель
- Оливкова олія – 3 ст.л.
- Шматочок лимона
- Сіль
- Цукор
- Мелений перець
Приготування:
- Салатне листя на годину замочити в холодній воді, обсушити і порвати руками.
- З авокадо зняти шкірку, видалити кісточку і нарізати м’якоть кубиками або тонкими скибочками.
- Цитрусові почистити, розділити на часточки і зняти шкірку. Із залишків вичавити сік в окремий посуд.
- Для заправки змішати оливкове масло, оцет, 1 ст.л. цитрусового соку, трохи цукру, меленого перцю і солі.
- На тарілку викласти салатні листя, шматочки авокадо, цитрусових і тонкі скибочки червоної риби. Полити заправкою і подавати.
Джерело:
lifestyle.segodnya.ua