Фрукти з коньяком на зиму

Пропонуємо цікавий рецепт консервації на зиму. Він дійсно вартий того, аби його приготувати: шматочки фруктів з густим цукровим сиропом і коньяком зігріють вас холодними зимовими вечорами. Просто, швидко і надзвичайно смачно.

Інгредієнти

  • 1 кг яблук
  • 1 кг груш
  • 1,5 кг брусниці
  • 1 кг цукру
  • 1,5 л води
  • 1 лимон
  • коньяк, кориця

Приготування

  1. Яблука і груші помити, розрізати на 4 частини, видалити серцевину.
  2. Лимон помити, нарізати шматочками.
  3. Воду з цукром закип’ятити, зняти піну, покласти яблука і варити 5 хвилин.
  4. Вийняти шумівкою, перекласти в посудину.
  5. Так само зробити з грушами і брусницями.
  6. В сироп додати корицю, закип’ятити.
  7. Викласти в стерилізовані банки, чергуючи: яблука, брусниці, груші (зверху повинні бути брусниці).
  8. В кожну банку додати шматочок лимона, залити сиропом.
  9. Додати по 2 ст. ложки коньяку, закатати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: