Фрукти з коньяком на зиму
від Denzhyttya
17 Липня, 2020
Пропонуємо цікавий рецепт консервації на зиму. Він дійсно вартий того, аби його приготувати: шматочки фруктів з густим цукровим сиропом і коньяком зігріють вас холодними зимовими вечорами. Просто, швидко і надзвичайно смачно.
Інгредієнти
- 1 кг яблук
- 1 кг груш
- 1,5 кг брусниці
- 1 кг цукру
- 1,5 л води
- 1 лимон
- коньяк, кориця
Приготування
- Яблука і груші помити, розрізати на 4 частини, видалити серцевину.
- Лимон помити, нарізати шматочками.
- Воду з цукром закип’ятити, зняти піну, покласти яблука і варити 5 хвилин.
- Вийняти шумівкою, перекласти в посудину.
- Так само зробити з грушами і брусницями.
- В сироп додати корицю, закип’ятити.
- Викласти в стерилізовані банки, чергуючи: яблука, брусниці, груші (зверху повинні бути брусниці).
- В кожну банку додати шматочок лимона, залити сиропом.
- Додати по 2 ст. ложки коньяку, закатати.
Через:
jisty.com.ua