Горіховий торт із сирним прошарком: смачний та простий рецепт

Всі ласуни, які люблять поєднання горіхових коржів і сирного крему оцінять цю домашню випічку на вищому рівні! Готується не складно, а результатом Ви будете приємно здивовані. Тому приступимо!

Інгредієнти:

Бісквіт з горіхами: (на 1 корж)

  • 4 яйця
  • 130 грам цукру
  • 100 грам пшеничного борошна
  • 70 грам дрібно подрібнених волоських горіхів
  • 1 чайна ложка розпушувача

Сирний прошарок:

  • 600 – 750 грам сиру
  • 300 грам цукру
  • 5 яєць
  • 150 грам вершкового масла або маргарину
  • 1 чайна ложка розпушувача
  • 1 крем-пудинг

Пудингова маса:

  • ½ літра молока
  • ¾ склянки цукру
  • 2 крем-пудинги
  • 1 шматочок вершкового масла
  • 1 крапля апельсинового  ароматизатора

Приготування:

  1. Горіховий бісквіт. Застеліть великий лоток папером для випічки. Яєчні білки збити до міцної стійкої піни, частинами додати цукор і збивати далі. Потім зменшіть швидкість і додайте жовтки. Збивайте тільки до тих пір, поки інгредієнти не з’єднаються. В останню чергу додайте змішане борошно, розпушувач і горіхи. Акуратно перемішайте лопаткою. Викласти на деко, вирівняти. Випікати при 160°С приблизно 30-35 хвилин. (Вам потрібно спекти два таких коржі).
  2. Сирний прошарок. Жовтки пробити з цукром до пишноти. Додайте мелений сир і розімніть. Потім додайте пудинг, розпушувач і апельсиновий ароматизатор. В окремій посудині збити білки до стійкості і на 2-3 порції додати їх до тертої сирної маси, акуратно перемішати лопаткою. Випікати при 160°С 50-60 хвилин.
  3. Пудингова маса. Зварити пудинг із зазначених інгредієнтів. Холодним натерти маслом. Готову масу розділити навпіл (зверху покласти приблизно 3 ст. л.)
  4. Складання торта. Горіховий корж – ½ пудингової маси – сирний прошарок – ½ пудингової маси – горіховий корж – 3 столові ложки пудингової маси – натертого шоколаду.

Приємного випікання та смачного чаювання!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: