Готуємо дуже смачні “М’ясні равлики” на незвичайному тісті – гідний конкурент чебурекам: рецепт простенький, а з’їдають миттєво

Пропоную приготувати вам ці смачні м’ясні равлики, тут дуже цікаве тісто, готуються швидко! Ви також можете їх заморозити, як напівфабрикати, і готувати в подальшому.

Інгредієнти:

  • Сир 5% 250 грам (сухий)
  • Яйця 2 шт.
  • Олія 20 мл.
  • Борошно 260 грам
  • Сода 1 ч. л.
  • Оцет 9 % 1-2 ст. л.
  • Фарш курячий 800 грам
  • Сіль, перець за смаком
  • Паприка 0,5 ч. л.
  • Часник 1-2 зубчика

Приготування:

  1. Сир розминаємо вилочкою.
  2. У сир додаємо 2 яйця, олію, 0,5 ч. л. солі і перемішуємо.
  3. Соду гасимо оцтом, додаємо до сиру і перемішуємо.
  4. Додаємо борошно і замішуємо тісто спочатку лопаткою, потім руками.
  5. Готове тісто викладаємо на припилений борошном стіл, можна розгортати на пергаменті або силіконовому килимку (так буде зручніше згортати тісто в рулет).
  6. Зверху тісто також припилюємо борошном і розгортаємо в пласт, товщиною 0,5 мм.
  7. Фарш солимо, перчим, додаємо улюблені спеції (я додала паприку і зубчик часнику) і перемішуємо.
  8. Розподіляємо фарш по тісту, відступаючи 2 – 3 см з кожного боку, щоб можна було згорнути рулет, заліпивши краї.
  9. Звертаємо в рулет досить щільно.
  10. Ніж, яким будемо нарізати рулет змащуємо олією. Також олією змащуємо поверхню, на яку будемо складати наші заготовки (щоб вони не прилипали).
  11. Рулет нарізаємо на шматочки товщиною 2 см. Перед кожним відрізанням шматочка змащуємо ніж олією.
  12. Змащуємо дно сковорідки олією і обсмажуємо наші заготовки з двох сторін до золотистої скоринки, не доводячи до готовності.
  13. Обсмажені «Равлики» перекладаємо на деко, вистелене пергаментом. Накриваємо фольгою.
  14. Відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів на 15-20 хвилин.

Наші соковиті м’ясні равлики готові!

Бажаю приємних приготувань та смачного Вам!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: