Готуємо медове печиво
від Denzhyttya
11 Жовтня, 2021
Печиво готується дуже швидко, зробити його можна поки закипає чайник. А смак цього печива підкорить будь-якого ласуна. Спробуйте приготувати!
Інгредієнти:
- Вершкове масло – 100 гр
- Цукор – 80 гр
- Яйця – 2 шт.
- Мед – 140 гр.
- Борошно – 430 гр.
- Розпушувач – 1, 5 ч.л.
Для посипання:
- Волоські горіхи – 90 гр.
Приготування:
- У глибоку миску вливаємо розтоплене вершкове масло, додаємо цукор і збиваємо міксером до побіління.
- Додаємо яйця, мед і знову все збиваємо міксером 2 хвилини.
- Тепер додаємо просіяне борошно, розпушувач і дрібку солі. Замішуємо м’яке тісто.
- Накриваємо тісто харчовою плівкою і прибираємо в холодильник на на 15 хвилин.
- Волоські горіхи подрібнюємо в блендері до утворення крихти.
- Тісто нарізаємо на невеликі смужки і кожну смужку нарізаємо на маленькі квадратики.
- Кожен квадратик скачуємо в кульку.
- У маленьку мисочку розбиваємо яєчний білок.
- А в іншу мисочку висипаємо подрібнені горіхи.
- Кожну кульку злегка приминаємо пальцями в невеликий коржики і змащуємо його спочатку яєчним білком а потім занурюємо в горіхи.
- На деко ,застелене пергаментним папером, викладаємо отримане печиво на невеликій відстані один від одного.
- Ставимо деко в добре розігріту до 180 ° духовку на 20 хвилин.
Смачного!
Джерело:
mandarynka.com.ua
Позначки