Готуємо простенький та дуже смачний салат “на кожен день” – буквально 5 хвилин вашого часу і страва готова

Втомилися від святкових салатів? А як щодо простого, легкого та смачного салату на “кожний день”? В цьому рецепті одні плюси! Варити нічого не треба, готується за 5 хвилин (без жартів) та майонез у заправці можна не використовувати! Виглядає може і не дуже апетитно, зате на смак салат чудовий!

Інгредієнти:

  • Квасоля біла консервована – 250 г.
  • Тунець консервований – 1 банка
  • Яблуко кисло-солодке – 1 шт.
  • Червона цибуля – 1 шт. (невелика цибулина)
  • Кріп – невеликий пучок
  • Часник – 1-2 зубчики
  • Сіль
  • Чорний перець
  • Лимонний сік – 1 ч.л.

Приготування:

  1. Консервовану квасолю обсушуємо від зайвої вологи та відправляємо до салатника. Кисло-солодке яблуко очищаємо від шкірки, нарізаємо соломкою, збризкуємо лимонним соком (щоб не темніло) і відправляємо до квасолі, туди ж додаємо червону цибулю, нарізану пір’ям.
  2. Відкриваємо банку консервованого тунця, розминаємо рибу в кашу та відправляємо до решти інгредієнтів. Додаємо тертий часник, пучок нарізаного кропу, сіль та чорний мелений перець.
  3. До сметани додаємо пару ложок зернистої гірчиці, перемішуємо та заправляємо салат. Як заправку можна взяти і звичайний майонез, з ним теж дуже смачно виходить.
  4. Настоювати салат не треба, після приготування можна одразу ж подавати до столу.Готуємо простенький та дуже смачний салат "на кожен день" - буквально 5 хвилин вашого часу і страва готова

За рахунок яблучка салат виходить свіжий і їсти досить легко. Поєднання інгредієнтів у рецепті, на мій погляд, просто чудове!

Такий салат можна сміливо подати замість вечері, він ситний, зовсім не тяжкий і дуже смачний! Рекомендую приготувати та скуштувати, впевнена, що сподобається!Готуємо простенький та дуже смачний салат "на кожен день" - буквально 5 хвилин вашого часу і страва готова

Бажаю приємних приготувань та смачного Вам!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: