Торт з трьох інгредієнтів: без духовки і без печива

Торт з трьох інгредієнтів: без духовки і без печива

бюджетний рецепт торта, який виходить дуже м’яким, просоченим і ароматним.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • борошно – 380 г і трохи на розкачування;
  • цукор – 200 г;
  • розпушувач – 1 упаковка;
  • сметана – 200 г.

Для крему необхідно:

  • пудра цукрова – 200 г;
  • сметана – 600 г.

Борошно просіваємо. Сметану змішуємо з цукром і збиваємо міксером або віночком. Додаємо ванільний цукор або екстракт за бажанням.

Всипаємо розпушувач в борошно і борошно всипаємо в сметанну масу і вимішуємо тісто. Робочу поверхню посипаємо борошном. Тісто ділимо на 7 частин і розкатуємо з них коржі.

Обсмажуємо коржі на сковороді. Тому вирізайте кола з тіста по діаметру своєї сковороди.

Обсмажуємо на середньому вогні по парі хвилин з обох сторін. Обрізки також обсмажуємо.

Сметану збиваємо з цукровою пудрою до густого стану на повільній швидкості міксера.

Формуємо торт, змащуючи коржі кремом, потім обмазуємо його з усіх боків кремом.

Обрізки подрібнюємо до крихти і обсипаємо торт зверху і з боків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: