Готую м’які коржі з кабачками. На сніданок і для перекусу: смажу як млинці на сковорідці

Коржі виходять м’якими, з цікавим смаком, яскравим ароматом. Кабачки допомагають млинцям довгий час залишатися свіжими і м’якими.

Інгредієнти:

  • кабачки, 500 г
  • яйця, 2 шт
  • сир, 120 г
  • цибуля зелена і зелень, сіль, перець, спеції
  • часник, 2 зубчики
  • сметана жирна, 3 ст.л
  • борошно, 4 ст.л

Приготування:

  1. Кабачки натираємо на грубій терці і трохи присолюємо, перемішуємо, залишаємо на 20 хвилин.
  2. Кабачкову масу віджимаємо від соку і змішуємо з яйцями, тертим сиром, спеціями, нарізаною зеленню, часником і борошном.
  3. Порада: замість твердого сиру прекрасно підходить плавлений або домашній сир.
  4. Додаємо сметану або натуральний йогурт і перемішуємо.
  5. З цієї кількості тіста виходить 4 великих коржі, які я випікаю на невеликому вогні, змастивши сковорідку олією. Печу під кришкою.Готую м'які коржі з кабачками. На сніданок і для перекусу: смажу як млинці на сковорідці
  6. Подаю в гарячому або в холодному вигляді з різними соусами, можна збризнути розтопленим вершковим маслом або часниковою водою.Готую м'які коржі з кабачками. На сніданок і для перекусу: смажу як млинці на сковорідці

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: