Готую печінку швидко і просто.
Отже, сьогодні готуємо страву з печінки кролика, але можна взяти абсолютно будь-яку. Печінку розрізаємо на більш маленькі шматочки.
Три цибулини нарізаємо на півкільця. Не дрібнимо, щоб після приготування вона чітко була видна.
У сковороді розігріваємо олію і висипаємо нарізану цибулю. Обсмажуємо її до напівготовності.
Далі до цибулі додаємо 3 зубчики дрібно нарізаного часнику, перемішуємо і рівномірно розподіляємо цибулю і часник по сковороді.
Зверху викладаємо шматочки печінки, додаємо сіль і чорний мелений перець за смаком.
Через 1-1,5 хвилини акуратно перевертаємо шматочки печінки. Намагаємося, щоб печінка лежала на цибулі.
Коли печінка побіліла з двох сторін додаємо 2 лаврові листки і тепер уже перемішуємо все разом.
Обсмажуємо ще протягом хвилини і вимикаємо вогонь. Печінка приготована таким чином, завжди виходить м’якою, ніжною і соковитою.
Цей рецепт наш сімейний, за ним готував ще мій дідусь, тому я з упевненістю рекомендую вам спробувати зробити саме так і ви закохаєтесь в цю страву! Це дуже-дуже смачно! З будь-яким гарніром, та й навіть просто зі шматочком свіжого хліба.