Готую печінку швидко і просто.

Отже, сьогодні готуємо страву  з печінки кролика, але можна взяти абсолютно будь-яку. Печінку розрізаємо на більш маленькі шматочки.

Три цибулини нарізаємо на півкільця. Не дрібнимо, щоб після приготування вона чітко була видна.

У сковороді розігріваємо олію і висипаємо нарізану цибулю. Обсмажуємо її до напівготовності.

Далі до цибулі додаємо 3 зубчики дрібно нарізаного часнику, перемішуємо і рівномірно розподіляємо цибулю і часник по сковороді.Готую печінку за рецептом мого тата: швидко і просто. Смачніше і ніжніше печінки я не пробувала

Зверху викладаємо шматочки печінки, додаємо сіль і чорний мелений перець за смаком.

Через 1-1,5 хвилини акуратно перевертаємо шматочки печінки. Намагаємося, щоб печінка лежала на цибулі.Готую печінку за рецептом мого тата: швидко і просто. Смачніше і ніжніше печінки я не пробувала

Коли печінка побіліла з двох сторін додаємо 2 лаврові листки і тепер уже перемішуємо все разом.

Обсмажуємо ще протягом хвилини і вимикаємо вогонь. Печінка приготована таким чином, завжди виходить м’якою, ніжною і соковитою.Готую печінку за рецептом мого тата: швидко і просто. Смачніше і ніжніше печінки я не пробувала

Цей рецепт наш сімейний, за ним готував ще мій дідусь, тому я з упевненістю рекомендую вам спробувати зробити саме так і ви закохаєтесь в цю страву! Це дуже-дуже смачно! З будь-яким гарніром, та й навіть просто зі шматочком свіжого хліба.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: