Який рис для голубців кращий: як приготувати смачно. Підказки досвідченого кухаря

У кожній родині є свої секрети приготування голубців, адже у всіх смаки різні і одні вважають за краще страву з білокачанної капусти, інші – з пекінської, хтось любить просто томатну заливку, і інші додають сметану.

Рис є одним з головних інгредієнтів, тому його варто вибирати правильно. Кухарі радять м’яко-тверді сорти, наприклад, карнаролі або арборіо.

Відварюють рис до напівготовності, стану, який називають Al dente.

Деякі вибирають модні сорти довгого рису. Але такий не підходить, він створює зайву крихкість.

Найідеальніший варіант – це круглий рис, який коштує дешевше довгого і пропареного.

Він створює потрібну клейкість і своїм м’яким смаком, змінює фарш.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: