Готую суп з капустою смачніше, ніж борщ. А робити в рази швидше
від Denzhyttya
25 Жовтня, 2021
Смак цього супу абсолютно не схожий на борщ, а робити його набагато швидше.
Такий суп можна готувати на бульйоні з м’ясом, а можна і з фрикадельками зробити. Сьогодні я буду його готувати на бульйоні з м’ясом.
Інгредієнти:
- Бульйон – 2,5 л
- Варене м’ясо з кісточок
- Картопля – 6 – 7 шт (600 г)
- Цибуля – 1 шт
- Морква – 1 шт
- Капуста – 400 г
- Квасоля консервована – 1 банка (400 г)
- Плавлений м’який сир – 100 г
- Сіль, перець за смаком
- Зелень
- Лавровий лист – 2 шт
- Соняшникова олія – 3 ст ложки
- Вершкове масло – 40 – 50 г
Приготування:
- У каструлю з бульйоном викладаємо картоплю, нарізану шматочками або соломкою. Варимо картоплю до напівготовності.
- Одночасно робимо зажарку.
- На невеликій кількості вершкового масла і олії обсмажуємо дрібно нарізану цибулю і моркву, терту на великій тертці до золотистого кольору.
- Як тільки засмажкою буде готова, викладаємо її в каструлю з картоплею. Слідом викладаємо м’ясо з кісточок, які варилися для цього бульйону.
- Тут же додаємо баночку консервованої білої квасолі у власному соці.
- І відразу ж викладаємо дрібно нарізану капусту. Капусти в цей суп я зазвичай кладу багато, не шкодую.
- Як закипить суп з капустою, солимо, перчимо на смак.
- І для цікавого, вершкового смаку я додаю трохи м’якого плавленого сиру.
- У самому кінці додаємо дрібно нарізану зелень і вимикаємо плиту.
І ось такий дуже смачний, ситний, наваристий супчик у нас вийшов.
Джерело:
mandarynka.com.ua
Позначки