Гречка в мультиварці з куркою
від Denzhyttya
29 Вересня, 2020
Перелік продуктів:
- томат-паста — 70 г;
- цибуля — 1 шт.;
- крупа гречана — 300 г;
- куряче філе — 450 г;
- морква;
- олія;
- вода — 500 мл;
- перець, сіль.
Приготування:
- Видаляємо з промитого філе шкірку, поділяємо продукт на маленькі частини, викладаємо шматочки м’яса в чашу мультиварки, підливаємо олію. Виставляємо програму «Смаження», час приготування 20 хвилин. Не забуваємо періодично перемішувати компоненти страви.
- Через 6 хвилин приєднуємо очищену і нашатковану соломкою моркву, подрібнену цибулю, обсмажуємо продукти до прозорості овочів.
- Перебираємо гречку, видаляємо сторонні включення, потім добре промиваємо крупу. Додаємо її до решти продуктів. Додаємо пасту томатів, вливаємо питну воду, приправляємо сіллю, перцем, улюбленими спеціями. Змінюємо програму приготування на «Тушіння» ( 40 хвилин). Гарячу страву прикрашаємо нарубаною зеленню.
Найшвидший спосіб, що дозволяє приготувати на друге смачну страву, — скористатися розумною домашньою технікою :).
Позначки