Хрумкі вафельні батончики без цукру

Захотілося мені нещодавно вафельного торта зі згущеним молоком. Чомусь у моїх спогадах він здавався найкращим десертом. Можливо, в дитинстві так і було. Але тепер більше одного шматочка я не подужала. Для мене подібні ласощі виявилися надто солодкими. Поскаржилася подрузі, а вона порадила спробувати вафельні батончики, які постійно робить своїм дітям

маскарпоне з медом

Інгредієнти:

  • Сир маскарпоне 250 г
  • Мед 50 г
  • Малина 100 г
  • Вафельні коржі 4 шт.
  • Молочний шоколад 150 г
  • Соняшникова олія 2 ст. л.

Приготування:

  1. Додайте в маскарпоне мед або інший підсолоджувач і збийте міксером до одержання густого крему.маскарпоне з медом
  2. Помийте та обсушіть малину, додайте до сирної маси та перемішайте силіконовою лопаткою.маскарпоне з малиною
  3. Змастіть вафельні коржі одержаним кремом, складаючи їх один на одного. Останній лист змащувати не потрібно. Замотайте в плівку і відправте в морозилку на 2-3 години.маскарпоне з медом
  4. Розтопіть шоколад на водяній бані і змішайте з| соняшниковою олією без запаху.шоколадна глазур
  5. Розріжте вафельний торт на прямокутні батончики. Обвалюйте шматочки десерту в шоколаді, викладіть на дошку і відправте в холодильник до застигання глазурі.вафельні цукерки

Домашні ласощі готові!  До речі, замість шоколадної глазурі можете посипати десерт кокосовою стружкою чи горіхами. А ще краще створити мікс і доповнити іншими домашніми цукерками.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: