Закусочні млинці у духовці

Млинці настільки універсальні, що подавати їх можна у безлічі  варіацій. Починаючи з різних форм, закінчуючи гарячою та холодною подачею. Однак ці закусочні млинці в духовці  припадуть до смаку відразу. Спочатку гості не можуть збагнути, що це. А зрозумівши, що не можуть відірватися!

Наступний рецепт допоможе подати млинці навіть із найпростішою начинкою так, щоб вони стали основною стравою. Ми вибрали універсальну — з куркою, грибами та сиром. Вона чудово поєднується із заливкою з яєць та сметани. У десертному варіанті можна використовувати солодкий сир з ягодами, а в саму заливку додати щіпку ваніліну.

млинці в духовці

Інгредієнти:

  • Курка 500 г
  • Печериці 400 г
  • Цибуля 1 шт.
  • Твердий сир 100 г
  • Сметана 150 г
  • Яйце 4 шт.
  • Сіль за смаком
  • Молоко 500 мл
  • Пшеничне борошно 200 г
  • Цукор 2 ст. л.
  • Соняшникова олія за смаком

Приготування:

  1. Приготуйте тісто для млинців: збийте три яйця з молоком, цукром, щіпкою солі та двома столовими ложками рослинної олії.Як приготувати млинці закусочні
  2. Потім посмажте млинці.млинці в духовці
  3. Курку відваріть та наріжте на дрібні шматочки. Змішайте з обсмаженою на олії цибулею з грибами і сіллю за смаком. Дочекайтеся, коли охолоне, і натріть сир в начинку. Отриманим фаршем начиніть млинці.рецепт млинців у духовці
  4. Викладіть млинці у глибоку форму для запікання. Приготуйте заливку з одного яйця та сметани.млинці з куркою рецепт
  5. Залийте млинці та випікайте у розігрітій до 180 градусів духовці 20 хвилин.запечені млинці

На вигляд млинці, запечені в духовці, нагадують італійські каннелоні. Щоб надати ще більшої схожості, використовуйте замість яєць і сметани традиційний соус бешамель. Для цього обсмажте пару ложок борошна в шматочку вершкового масла, повільно додайте молоко і варіть, помішуючи, на маленькому вогні до загустіння.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: