Ідеальне поєднання продуктів для салату
від Denzhyttya
27 Вересня, 2022
Поспішаю поділитися рецептом шалено смачного салату і однозначно рекомендую його спробувати. До речі, якщо не любите використовувати у салаті серце, замініть його на язик або яловичину. Так навіть шинку можна взяти, звичайно смак зміниться, але теж буде смачно, я в цьому навіть не сумніваюся.
Інгредієнти:
- Серце відварене – 250 г
- Баклажан великий – 1 шт.
- Яйця – 2 шт.
- Огірки мариновані – 3 шт.
- Цибуля – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Майонез – за смаком
- Сіль за смаком
Приготування:
- Отже, для початку зварила яловиче серце в підсоленій воді, потрібно близько 2 годин.
- Потім потрібно охолодити субпродукт і нарізати на маленькі шматочки.
ПОРАДА! Щоб серце не обвітрилося і залишалося соковитим, охолоджуйте його в бульйоні або у воді. - Дрібно нарізати мариновані огірки.
- Зварити яйця круто, охолодити, почистити і нарізати на маленькі шматочки.
- Обсмажити нарізану цибулю і натерту на великій тертці моркву на соняшниковій олії до м’якості .
- Потім нарізати баклажан на невеликі шматочки і відправити в сковорідку до овочів. Обсмажити до готовності, приблизно хвилин 10.
- Злегка остудити і викласти в салатник.
- Трохи посолити салат, заправити майонезом і перемішати. Перед подачею посипати петрушкою.
Джерело:
skarbnychka-retseptiv.com.ua