Ідеальне поєднання продуктів для салату

Поспішаю поділитися рецептом шалено смачного салату і однозначно рекомендую його спробувати. До речі, якщо не любите використовувати у салаті  серце, замініть його на язик або яловичину. Так навіть шинку можна взяти, звичайно смак зміниться, але теж буде смачно, я в цьому навіть не сумніваюся.

Інгредієнти:

  • Серце відварене – 250 г
  • Баклажан великий – 1 шт.
  • Яйця – 2 шт.
  • Огірки мариновані – 3 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Майонез – за смаком
  • Сіль за смаком

Приготування:

  1. Отже, для початку зварила яловиче серце в підсоленій воді, потрібно близько 2 годин.
  2. Потім потрібно охолодити субпродукт і нарізати на маленькі шматочки.
    ПОРАДА! Щоб серце не обвітрилося і залишалося соковитим, охолоджуйте його в бульйоні або у воді.
  3. Дрібно нарізати мариновані огірки.
  4. Зварити яйця круто, охолодити, почистити і нарізати на маленькі шматочки.
  5. Обсмажити нарізану цибулю і натерту на великій тертці моркву на соняшниковій олії до м’якості .
  6. Потім нарізати баклажан на невеликі шматочки і відправити в сковорідку до овочів. Обсмажити до готовності, приблизно хвилин 10.
  7. Злегка остудити і викласти в салатник.
  8. Трохи посолити салат, заправити майонезом і перемішати. Перед подачею посипати петрушкою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: