Ідеальний домашній торт «Наталка». Перевірений рецепт
від Denzhyttya
14 Листопада, 2021
Рецепт цього торта досить старий і його в нашій родині дуже цінують за простоту і швидке приготування. Варення для бісквіта беріть будь-яке за своїм смаком, але я завжди використовую варення з кислинкою, щоб збалансувати смак з солодким кремом.
Інгредієнти:
- борошно – 2 склянки
- кефір – 1 стакан
- варення – 1 склянка
- яйця – 2 шт
- цукор – 1 склянка
- соди – 2 ч.л
Для приготування крему необхідно:
- сметана – 2 склянки
- цукрова пудра, склянка або половина на ваш смак
Приготування:
- Варення вибирайте з кислинкою – ожина, смородина, вишня і т.д.
- Яйця починаємо збивати і в процесі всипаємо цукор, збиваємо просто до розчинення цукру і додаємо кефір, варення.
- Борошно просіваємо і частинами додаємо в масу, всипаємо соду, перемішуємо.
- Тісто ділимо на 2 частини і будемо випікати 2 коржі в формах, застелених пергаментом.
- Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо до готовності.
- Охолоджуємо бісквіти і розрізаємо на 2 коржі.
- Для крему збиваємо сметану з пудрою.
- Коли будете формувати торт, змащуючи коржі кремом, ще викладайте ягідки на крем, тоді тортик буде дуже смачним.
- Відправляємо його в холодильник настоюватися на кілька годин.
- Прикрасити торт також можна ягодами, тертим шоколадом або просто посипати какао.
Джерело:
skarbnychka-retseptiv.com.ua