На святковий стіл. Салат, який ви захочете приготувати ще не один раз

Якщо ви любите пікантні салати, цей рецепт для вас. Тут мінімальний набір продуктів, але смак виходить настільки цікавим, що ви точно запропонуєте страву своїм гостям на святковий стіл.

Інгредієнти:

  • крабові палички, 250 г
  • яйця, 2 шт
  • сирок плавлений, 1 шт
  • морква корейська, 100 г
  • майонез

Приготування:

  1. Крабові палички ріжемо тонкою соломкою, як корейську моркву.
  2. Сирок та відварені яйця ріжемо дрібно .
  3. Змішуємо крабові палички, сир, моркву, заправляємо майонезом і подаємо до столу. Але щоб смак салату відкрився і став яскравішим, раджу відправити його в холодильник на 30 – 40 хвилин, щоб він охолонув.

Цікавий смак виходить, якщо плавлений сир замінити твердим, тільки не дуже соленим, щоб не порушувати баланс смаку і всі його відтінки. Можна додати невеликий свіжий огірок, але це за бажанням.

На святковий стіл. Салат, який ви захочете приготувати ще не один раз

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: