Імбирний торт

Бувало таке: на порозі гості, а пригощати нічим? Впевнена, не тільки я потрапляла в цю незручну ситуацію. Навіть якщо мене попереджають за півгодини до приходу, цього часу катастрофічно не вистачає. Але все змінилося, коли я навчилася готувати імбирний торт на одному-єдиному бісквіті.

Роблю це так: завжди тримаю під рукою пачку імбирних пряників. самі пряники не дуже люблю – сухуваті. Але в цьому десерті вони виходять приголомшливими!

Все, що потрібно, – це приготувати один найпростіших бісквітів за 20 хвилин і розрізати його навпіл. Далі залишається тільки скласти десерт і поставити його на стіл. В якості крему використовую порошкові пудинги: і возитися не потрібно, і смак відмінний.

Інгредієнти:

  • яйце 6 шт.
  • Пшеничне борошно 135 г
  • розпушувач 1,5 ч. Л.
  • цукор 250 г
  • Какао-порошок 2 ст. л.
  • молоко 1,2 л
  • вершковий пудинг 120 г
  • еспресо 4-5 ст. л.
  • Вершкове масло 300 г
  • пряники 500 г
  • смородинове варення за смаком
  • Чорний шоколад за смаком

Приготування:

  1. В першу чергу приготуйте бісквіт. Відокремте білки від жовтків і збийте перші з дрібкою солі до стійких піків. Потім продовжите збивати, поступово додаючи цукор (100 г).
    торт з пряників
  2. Потім додайте жовтки, борошно (120 г) і какао, після чого залийте тістом деко і випікайте в духовці 20 хвилин. Охолоджений бісквіт розрізати на два пласти.рецепт торта з пряників
  3. Розм’якшене вершкове масло збийте з пудингом двома ложками борошна, 150 г цукру і еспресо. Варіть крем до загустіння (це можна зробити, поки охолоджується бісквіт).імбирний торт
  4. Залишилося зібрати торт! Першим шаром викладіть бісквіт і змастіть його варенням. Поверх розподіліть імбирні пряники, як на фото.імбирний торт рецет
  5. Потім викладіть половину крему, другий корж і крем, що залишився. Присипте тертим шоколадом. Готово!як приготувати торт за півгодини

Як ви розумієте, торт став ходовим в нашому домі. Незважаючи на те, що його можна подавати майже відразу, він стане набагато краще, якщо ніч простоїть в холодильнику. Так пудинг і варення просочать не тільки корж, але і самі пряники. Іноді готую цей швидкий торт заздалегідь (коли вистачає сили волі не відрізати шматочок відразу після приготування).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: