Італійський омлет з овочами. Ситний і смачний сніданок для всієї родини
від Denzhyttya
5 Серпня, 2021
Італійський омлет з овочами виходить ніжним і смачним, він чудово підійде як для сніданку, так і для вечері.
Інгредієнти:
- Картопля – 210 грам
- Яйця – 4 штуки
- Морквина – 140 грам
- Твердий сир – 40 грам
- Кабачки – 210 грам
- Червоний болгарський перець – 190 грам
- Зелена цибуля – 35 грам
- Перець, чебрець – за смаком
- Оливкова олія – 3 столові ложки
- Сіль за смаком
- Цибуля – 1 штука
Приготування:
- Всі овочі наріжте соломкою тонкою, сир натріть на дрібній тертці, зелену цибулю подрібніть.
- Обсмажте цибулю на розігрітій з олією сковорідці близько 4 хвилин.
- Потім додайте картоплю, моркву і смажте разом з цибулею 9-11 хвилин.
- Тепер додайте кабачки, зелену цибулю, поперчіть, посоліть і додайте спеції.
- Все разом смажте близько 5-6 хвилин, приберіть з вогню і дайте охолонути.
- Яйця збийте за допомогою віночка, додайте до них сир, трохи солі і перцю і вимісіть.
- Суміш додайте до овочів, вимісіть, накрийте кришкою і і знову поставте на вогонь.
- На самому слабкому вогні готуйте близько 20 хвилин.
- Подавайте в гарячому вигляді, зверху посипавши цибулькою або помідорами.
Джерело:
mandarynka.com.ua