Кабачкові чебуреки

Дуже смачна страва з кабачків і фаршу – кабачкові чебуреки. Виходить дуже смачно і соковито, а готується швидко і просто – все як ви любите!
СКЛАДОВІ
Тісто:

  • Кабачки – 600 г (2 шт. Молоді)
  • Молоко – 50 г
  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно – близько 100 г (все залежить від того, скільки соку піде з кабачків, орієнтуйтеся по густоті
  • Сіль – 1 ч.л. + 1/3 ч.л.
  • Зелена цибуля – невеликий пучок (зелена частина в тісто)

Начинка:

  • Фарш яловичий – 250 г
  • Вода – 50 г (якщо фарш покупний, то воду не треба додавати, в нього вже й так все додали  😉 )
  • Сіль, чорний перець – за смаком
  • Зелена цибуля – залишилася біла частина

Покроковий рецепт з фото

1. Кабачки натерти на тертці, можна або на крупній, або на дрібній. Додати 1 ч.л. солі, перемішати і залишити хвилин на 10-15, поки будемо займатися начинкою.


2. Я завжди роблю фарш самостійно, тому для соковитості додаю трохи води. Якщо фарш покупний, то воду не треба додавати. Фарш солимо і перчимо за смаком. Додаємо дрібно нарізану білу частину  цибулі.


3. Кабачки віджимаємо. Чим більше соку вам вдасться вичавити, тим менше борошна додасте далі. Додаємо молоко, яйце, дрібно нарізану зелену цибулю. Я також ще підсолюю, так як майже вся сіль йде разом з соком – додаю близько 1/3 ч.л. солі. Тепер черга борошна – вводимо його поступово, знадобиться близько 100 г, може бути трохи більше або трохи менше.


4. Якщо сковорода з антипригарним покриттям, то не обов’язково змащувати її рослинним маслом, якщо ж сумніваєтеся, то змастіть тонким шаром. Викладаємо кілька столових ложок тіста, розрівнюємо тісто в круглий тонкий млинець.
5. Коли тісто трохи зчепилося на одну частину тіста кладемо фарш, накриваємо другою частиною, намагаючись щоб края скріпилися і обсмажуємо з кожного боку по 3-4 хвилини до повної готовності фаршу всередині.

Відеорецепт

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: