Кабачки в сирній паніровці

Більшість рецептів з кабачками розраховані на те, щоб швидко і ситно нагодувати сім’ю. Вибирайте молоді і не дуже великі кабачки. Трохи улюблених спецій додадуть закусці пікантності. Пропоную вам відразу два способи приготування: у фритюрі і в духовці. Вибирайте той, що вам ближче, і вперед!

Інгредієнти:

  • кабачок 2 шт.
  • сир сулугуні 250 г
  • яйце 4 шт.
  • панірувальні сухарі 1 скл.
  • пшеничне борошно 2 ст. л.
  • часник 1 зуб.
  • куркума 1 ч. Л.
  • італійські трави 1 ч. Л.
  • соняшникова олія 1 скл.
  • сіль за смаком
  • червоний перець мелений за смаком

Приготування:

  1. Натріть сир на крупній тертці, додайте яйця і збийте суміш занурювальним блендером до однорідності. Всипте куркуму, перець і трави, видавіть часник і перемішайте.сирна маса
  2. Помийте кабачки і наріжте їх продовгуватими шматочками товщиною 1,5-2 см. Складіть їх в глибоку миску, посоліть і добре перемішайте руками.порізані кабачки
  3. Залиште кабачки на 5 хвилин, потім всипте борошно, накрийте кришкою і добре потрясіть, щоб борошно рівномірно розподілилося.кабачки в пшеничній муці
  4. Обваляйте кожен шматочок овоча спочатку в сирній масі, потім в панірувальних сухарях. Опустіть частину кабачків в киплячу олію і смажте до утворення золотистої скоринки.кабачки у фритюрі
  5. Другу половину викладіть на деко, застелене пергаментним папером, і запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці до тієї ж золотистої скоринки.запечені кабачки

Спробуйте обидва варіанти, комбінуючи їх з різними соусами.  До речі, відмінна заміна курячим нагетсам, якщо ви вегетаріанець. Смачно, ситно і незвично!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: