Кабачки зникають на раз-два! Не встигаю подавати на стіл. Рецепт закуски з кабачка

Соковиті і ароматні кабачки в клярі з зеленню та спеціями, можна приготувати не тільки просто на вечерю, а й до столу на пікніку.

Інгредієнти:

  • кабачки, 1 шт
  • борошно, 3 ст.л
  • яйця, 2 шт
  • сметана, 3 ст.л
  • сіль, перець, спеції, кріп

Приготування:

  1. Кабачок краще взяти молодий, щоб насіння були зовсім м’які і не довелося нічого вирізати.
  2. Солимо з двох сторін і залишаємо.
  3. Кріп дрібно ріжемо і змішуємо зі сметаною, яйцями і борошном. Кляр повинен бути густим.
  4. Кружки кабачка можна помокнути паперовими серветками, щоб прибрати надлишки води.
  5. Розігріваємо трохи олії. Кружки кабачків умочуємо в борошні, потім опускаємо в кляр і викладаємо на сковорідку.
  6. Обсмажуємо з двох сторін, викладаємо на тарілку.
  7. Кабачки виходять дуже смачними, а зробити ще смачніше, можна за допомогою соусу зі сметани з кропом і часником, свіжим огірочком.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: