Капусту не тушу і не смажу: готую по-ледачому в пакеті і отримую смачну і нежирну страву

Тушковані овочі з квасолею – це дуже ситна і смачна страва, яка буде ще і корисною, адже для її приготування, немає необхідності використовувати велику кількість соняшникової олії.

Інгредієнти:

  • капуста, 800 г
  • морква, цибуля і солодкий перець, по 1 шт
  • квасоля, 240 г
  • паприка, сіль, перець, зелень

Приготування:

  1. Капусту тонко шаткуємо, цибулю ріжемо тонкими півкільцями, моркву тремо на тертці. Солодкий перець ріжемо соломкою.
  2. Квасолю слід заздалегідь відварити в підсоленій воді або скористатися консервованою.
  3. Змішуємо всі овочі, солимо і перчимо до смаку, додаємо улюблені спеції, зелень, квасолю і скроплюємо невеликою кількістю олії.
  4. Беремо рукав для запікання і викладаємо всю масу.
  5. Запікаємо овочі при 180 градусах близько 30 – 40 хвилин.Капусту не тушу і не смажу: готую по-ледачому в пакеті і отримую смачну і нежирну страву

Я ще іноді додаю часник, обсмажені гриби і виходить дуже смачне рагу. Також можна додати пару картоплин і на виході буде не закуска, а повноцінна і дуже ситна страва-гарнір.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: