Капустяні котлети пишні і соковиті: любов з першої котлетки
від Denzhyttya
3 Вересня, 2021
Котлети виходять дуже соковитими, м’якими. Можна подавати зі сметанним соусом, додавати в них різні наповнювачі.
Інгредієнти:
- капуста, 500 г
- цибуля, 2 шт
- зелень
- сіль, перець, спеції, ароматні трави
- яйце, 1 шт
- білий хліб, пару шматків
- борошно, 1 -2 ст.л
Приготування:
- Дрібно і тонко шаткуємо капусту, ріжемо цибулю. Якщо у вас стара капуста, можна її відварити пару хвилин в підсоленій воді, охолодити, далі нарізати або натерти на тертці.
- Солимо капусту, обминаємо і залишаємо на 10 хвилин.
- Далі бланшируємо капусту і залишаємо її холонути.
- Змішуємо капусту з цибулею, дрібно нарізаною зеленню, розм’якшеною булкою, перцем і спеціями, ароматними травами, яйцем і борошном.
- Порада: подрібнюйте всі продукти в ручному режимі без блендера, тому що вся маса перетвориться не в фарш, а в занадто дрібне пюре і не буде формуватися і тримати форму. На крайній випадок, використовуйте м’ясорубку.
- Формуємо котлети, обвалюємо у борошні або сухарях.
- Обсмажуємо котлети з двох сторін на соняшниковій олії.
- Подаю таку смакоту з картопляним пюре, іншими гарнірами, салатами, маринованими овочами.
Джерело:
mandarynka.com.ua