Карамельний яблучний пиріг

Карамельний яблучний пиріг

Складові:

  • фініки без кісточки – 15 штук,
  • волоські горіхи – 150 г,
  • яблука – 3 шт,
  • 1 стакан води,
  • мелена кориця – 0,5 ч.л,
  • сіль – 1/4 ч.л.

Приготування:

  1. Застели форму для пирога папером для випічки. У блендері подрібни горіхи. Додай половину фініків і збий близько 20-30 секунд до однорідної маси. Утрамбуй щільно цю масу, закрий харчовою плівкою і постав в морозилку.
  2. Решту фініків виклади в мисочку, залий водою і залиш на 10-15 хвилин. В цей час приготуй яблука – очисти і дістань серцевину.
  3. Наріж яблука на квадратики, переклади в миску і закрий мокрим рушником. Злий воду, що залишилася з фініків, а самі фініки разом з водою, корицею і сіллю виклади в блендер і збий на високій швидкості до однорідної маси близько 15-20 секунд. Цією сумішшю залий яблука і перемішай.
  4. Дістань форму з морозилки, зніми плівку і виклади начинку. Поверни пиріг в морозилку ще на 45 хвилин і подавай.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: