Кишеня з курячої грудки з сиром огірочком і шинкою. Ароматна закуска для всіх
від Denzhyttya
18 Червня, 2021
Кишеня з курячої грудки з сиром огірочком і шинкою ви можете подати на святковий стіл або просто порадувати близьких.
Інгредієнти:
- Бекон або шинка – сто двадцять грам
- Куряче філе – три половинки
- Твердий або напівтвердий сир – дев’яносто грам
- Мариновані огірки – 2 шт. середніх
- Панірувальні сухарі – сто грам
- Яйця – одна штука
- Суміш італійських трав – дві чайні ложки
- Дрібна морська харчова сіль
- Гірчиця – три чайні ложки
Приготування:
- Кожне філе надріжте кишенею.
- Курку відбийте, натріть сумішшю трав і солі, одну сторону натріть гірчицею.
- Підготуйте начинку: сир, шинку, огірки наріжте тонкими слайсами.
- Кишеньки виверніть навиворіт, начиніть шинкою, сиром і огірком. Сформуйте велику котлету з кожного філе. Обваляйте котлету в яйці, потім в сухарях.
- У гарячій олії обсмажте котлети по три хвилини з кожного боку на середньому вогні.
- Кишені з філе можна подавати в цілому вигляді або розрізати на більш дрібні шматки. Зверху прикрасьте зеленню і зерновою гірчицею.
Джерело:
mandarynka.com.ua
Позначки