Королівський салат з червоною рибою та ікрою на Новий Рік
від Denzhyttya
26 Грудня, 2021
Інгредієнти:
- червона ікра — 100 гр
- креветки королівські — 5шт
- червона риба — 200 гр
- зелений салат — 1 пучок
- папайя — 1/4 шт
- апельсин — 3 часточки
- грейпфрут — 2 часточки
- апельсиновий сік — 40 гр
- мед — 30 гр
- оливкова олія 40 гр
Приготування:
- Для соусу змішати 40 гр. свіжовичавленого апельсинового соку, мед, оливкову олію — все збити блендером.
- Посолити і поперчити рибу і креветки, обсмажити на сковороді з оливковою олією по 1 хвилині з кожної сторони.
- На тарілку викласти листя салату, зверху покласти рибу, порізану середніми шматочками, потім креветки, додати шматочки порізаного апельсина і грейпфрута, полити все соусом.
- Прикрасити слайсами папайї і червоною ікрою.
- Шикарний, багатий, корисний і дуже смачний салат готовий.
Позначки